Lånegrej

LISTE OVER GREJ - DER KAN LÅNES HOS OLAF RYEHos Olaf Rye Gruppe har vi noget grej, som gruppens medlemmer kan låne. I nogle tilfælde koster det et symbolsk beløb, så vi dels sikrer, at grejet ikke bare permanent står hos andre, og dels fordi der jo er noget slidtage på grejet. Alt udlån af grej er under forudsætning af, at vi ikke selv skal bruge det i forbindelse med spejderarbejde.


Samlingstelt

Vi har et samlingstelt, som det er muligt at leje, hvis man har en form for tilknytning til gruppen, og vi vel at mærke ikke selv skal bruge det. Teltet passer godt ind i en have og kan rumme en del siddepladser, alt efter indretning. Det kan åbnes helt i både gavlen og den ene langside, så det egner sig også som skyggeplads til for eksempel ta’ selv bord.


Målene er L: 6m, B: 4,5m og H: 1,8m i siderne og 2,4 i midten.


Der medfølger tegning over, hvordan teltet skal samles. Samling af teltet står man selv for. Det er ret nemt. Man matcher bare rød med rød og gul med gul osv.

Prisen er kr. 300,- for en weekend (fredag til søndag/mandag)

og kr. 150,- for hverdage. Vi skriver gerne en kvittering.


Trailer

Vores trailer kan også lejes. Den er især god til at flytte store ting, der ikke vejer så meget. Traileren er udstyret med både vores logo og gruppens navn, og derfor er det meget vigtigt for os, at der køres pænt med vores trailer. Så det vil vi gerne bede alle, der benytter traileren om, uanset om det er til spejderbrug eller privatkørsel.

Det koster kr. 25,- pr. dag at låne traileren.


Klapborde

Vi har 9 klapborde, hvor der kan sidde 3 ved hver side. De 5 af bordene er nogenlunde lette at flytte. De sidste 4 er noget tungere.

Det koster kr. 20 pr. stk,- at låne klapborde.


Klapstole

Der er ca. 40 klapstole af træ i Poppelhuset, og derudover ca. 30 gamle skolestole, der ikke kan klappes sammen.

Det koster kr. 50,- at låne stole, uanset antal.


Stor grill

Vi har et stativ, der passer til at lægge en halv olietønde op i. Der er rist til, så der kan grilles mange pølser eller koteletter på én gang, hvis man har behov for det.

Det koster ikke noget at låne grillen.


Blå tønder

Olaf Rye gruppe har 8 blå plastiktønder, der lukket helt tæt. De er rigtig gode til kanoture, så man er sikker på at kunne holde sine ting tørre. De 6 af tønderne er forsynet med numre, så det er nemt at finde den rigtige, når man for eksempel skal finde den med frokosten i. Det koster ikke noget at låne tønderne.


For at låne noget af ovenstående, så henvend jer til os og hør nærmere om mulighederne.